VARFÖR CONSOLIT?

Snabb - Kompetens - Enkelt

Vi håller det enkelt

Det är väldigt viktigt för oss Consoliter att hålla saker så enkla som möjligt, både för att effektivisera men också för att saker och ting tenderar att fungera bättre då.

Vi har kompetensen

Vi har en väldigt djup kunskap kring våra affärsområden. Kompetensen sträcker sig från konsulterna till ledningen. Vi kan våra grejer! 

Vi bryr oss om din verksamhet

Våra beslut, råd och vårt arbete utgår från era behov och våra erfarenheter. Ni ska alltid känna att vi bryr oss om er verksamhet och gör vårt bästa för att det ska gå bättre.

W.A.O ger mervärde

Vårt initiativ kring Work At Office (WAO), där vi försöker jobba på kontoret ett par gånger per termin, ger våra Consoliter insikt i flera branscher och ett kunskapsutbyte som ger mervärde åt er.

Snabbhet och flexibilitet

Vi är snabba och flexibla för att ge er det bästa vi har. Våra lösningar och affärer kan se väldigt olika ut för olika kunder och olika projekt. Detta ligger i vår natur och uppskattas av våra kunder.

Vilka är Consolit?

Vi söker dig som inte bara har ett stort intresse IT och teknik men som också drivs av utmaningar och är nyfiken på att lära dig nytt. Du lär dig hela tiden och vill vara en mångsidig konsult.

 

Just nu söker vi i första hand utvecklare och projektledare men även andra profiler som processutvecklare och testutvecklare är intressanta om du känner igen dig i vår beskrivning.

FRÅGOR?

Hör av dig till någon av oss.

MAGNUS

VD

linkedin_icon_black.png
mail_icon.png

SOFIE

Verksamhetsutveckling

linkedin_icon_black.png
mail_icon.png

FIRAS

Site Manager | IT &Utveckling

linkedin_icon_black.png
mail_icon.png
 

Consolit AB
Stortorget 13A

21122 Malmö

©2020 by Consolit AB.