OM OSS

LITE KORT OM CONSOLIT

På Consolit är vi ett gäng positiva och snälla människor med ett stort intresse för teknik. Med Consolit som utgångspunkt sitter våra anställda i olika projekt på kontoret och hos företag i närområdet. Vi är en grupp med utvecklare, projektledare och affärskonsulter.

Vi försöker ständigt hålla kontakt online samt anordna regelbundna aktiviteter där vi kan träffas och ha kul. Vårt centrala kontor på Stortorget med en stor fin och insynsskyddad terass som står till allas förfogande.


Enkelhet och transparens, dessa ord genomsyrar vårt företag och vi tror att det är nyckeln för framgång, både för oss och våra kunder.

Fest

GEMENSKAP

Gemenskap är otroligt viktigt på Consolit. Vi är alla konsulter här och vi tror på att man växer tillsammans genom samarbete och god företagskultur. 

Vi försöker därför ständigt hålla kontakt via olika kanaler online samt anordna träffar och aktiviteter så ofta vi kan. Vi genuint bryr oss om vår konsultfamilj och vi har skapat en miljö där alla kan prata fritt och säga vad man tycker.

KUNSKAP

På Consolit är vi duktiga, riktigt duktiga. Detta försöker vi utnyttja i gruppen på olika sätt. Vi vill dela med oss så mycket som vi kan mellan varandra och ett initiativ som ska underlätta detta är
Work At Office
Vi försöker att jobba från vårt gemensamma kontor för att inspireras, hjälpas åt och ha ett kunskapsutbyte. Dessutom är det otroligt trevligt att jobba med sina konsultkollegor!
multitask.jpg

DEXTERITY

Vi är konsulter med många färdigheter, vi vill inte vara bäst på en sak utan vi vill vara riktigt duktiga på flera saker. Detta är något vi kallar Digital Dexterity som kommer utav vår nyfikenhet och vårt genuina intresse för IT. 
Det är detta som ger våra kunder mycket mer än vad de behöver och det är detta som ger oss flexibiliteten att bygga olika team för olika behov.